Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mibal
Ping Pig
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Sob 11:35, 27 Sty 2007 Temat postu: Manualne patchowanie, expired version itd. |
|
|
Mam problem, ściągnąłem grę z [link widoczny dla zalogowanych]
czyli oficjalnego linka, zainstalowałem, odpaliłem i nic... pojawiło się jakieś okienko, a dwa paski na górze w ogóle nie wykazują postępu. Czekałem jakieś 10min i nic, więc wyłączyłem, pisało coś w stylu "Abort the instalation?" Postanowiłem ściągnąć manualne patche i ściągnąłem kilka:
187_188 (Jan 18, 2006)
185_187(Jan 18, 2006)
184_185(Jan 11, 2006)
182_184...
Gdy uruchamiam patche 182_184 i 184_185 pisze, że instaluje się wersja 183_184. Później chciałem już do końca spatchować grę i uruchomiłem patche 185_187 i 187_188 lecz one już nie chcą się instalować ponieważ pisze coś w stylu "You have expired version, please install full version" :/
Trudno, myślę sobie, odpalę grę na tamtych patchach i gdy gra się uruchomiła, wpisuje dane do logowania i wyskakuje że nie może się połączyć z front serverem. Mój net działa, mam wyłączone wszystkie firewalle i odblokowane wszystkie porty a na pewno 5700 który jest potrzebny do grania. Próbowałem już przeinstalować grę ale to nic nie daje. Pomóżcie mi, bo chciałbym sobie pograć w tą grę i już się na nią napaliłem :/
Zostawiłem okienko z patchowaniem na noc i nic. Ściągnąłem nawet wersje
v1.69 i też auto nie działał więc po kolei patchowałem manualnie ale i tak wyskoczył błąd "expired" tylko że na wcześniejszym patchu Nawet instalowałem w innym katalogu niż normalnie i nic :/ Próbowałem już chyba wszystkiego i to już mnie przerosło. A formata nie mogę zrobić.
Jeżeli nie znacie rozwiązania to może ktoś kto zna angielski napisałby ten problem na oficjalnym forum? PROSZĘ POMOCY!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
 |
Deni
Overlord
|
Wysłany: Sob 14:51, 27 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
jedno pytanie: jakiego masz windowsa?
|
|
Powrót do góry |
|
Mibal
Ping Pig
|
Wysłany: Sob 18:58, 27 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Windows XP SP 2
Polska wersja ;p
A czy to możliwe, że mi nie działa ta gra bo mam laptopa?
|
|
Powrót do góry |
|
Awogard
White Tiger
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: Sob 19:49, 27 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Nie to nie jest wina laptopa mam qmpla ktory tez gra na laptopie, mozliwe ze jest to wina sp2
|
|
Powrót do góry |
|
Mibal
Ping Pig
|
Wysłany: Sob 20:12, 27 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Hmm ja mam wyłączone automatyczne aktualizacje, idę spatchuje windowsa może to coś da...
|
|
Powrót do góry |
|
Mibal
Ping Pig
|
Wysłany: Sob 21:14, 27 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
HAHAHA DZIAŁA! NIE MOGĘ W TO UWIERZYĆ! ... I na tym skończyła się moja radość, bo wszedłem do folderu z grą i odpaliłem ją, loguję się, już emocje skoczyły i wywala błąd "Requesting authentication from the front server" WTF? POMOCY!
|
|
Powrót do góry |
|
Bishonen
Ping Pig
|
Wysłany: Nie 1:24, 28 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
'Requesting...' to nie błąd a kolejny komunikat podczas logowania. Po tym monicie powinienes zalogowac się na serwerze. hmmm... moze to firewall? sprawdz programy, ktorym wolno łączyc sie z netem - na wszelki wypadek dorzuc tam Goonzu.
btw: ja tez gram na lapku, mam xp-home sp2, systemowy firewall i odpalilem Goonzu za pierwszym podejsciem.
|
|
Powrót do góry |
|
Mibal
Ping Pig
|
Wysłany: Nie 13:24, 28 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Wszystko mam odblokowane w moim firewallu/antywirusie. Nawet wyłączyłem wszystko co by mogło przeszkodzić w logowaniu się (firewall systemowy też) i dalej to samo POMOCY!
|
|
Powrót do góry |
|
|